3 jan 2012

Välkommen...

till familjen L!















tisdag 8 juni 2010

Idag kom Sagas cykel


Idag kom Sagas cykel från habiliteringen. Den blev genast en hit! Men nu krävs det en massa träning (och en hel del tålamod av oss föräldrar). Vi tränade hela vintern på trehjulingen i lekrummet och det gav nog resultat. För redan efter ca 1½ timme idag gjorde Saga framsteg. När vi skulle gå in för att äta middag blev lillcyklisten arg och ledsen. Hon ville inte slita sig från sin nya leksak.

Vi rensade vintergrejer från dagishyllan inför sommarlovet idag. Saga fick tag på en mössa och vägrade ta av den... Det är en bestämd liten tjej vi har här hemma!

5 kommentarer:

  1. Vilken fin cykel du fått Saga!!! Nu blir det många härliga cykelturer i sommar.
    Kram C med S

    SvaraRadera
  2. Go´kväll.
    Ser precis ut som en sån som Filip har, kul hon gillar den. Filip är inte ett dugg intresserad...

    Va på hab.möte idag, va bara jag och Filips assistent. Va jätte kul, fick bland annat reda på att han faktiskt säger smörgås på skolan "gusgus"
    Jätte kul.
    "Tack för senast" - det var jätte trevligt att ha er här!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Viktoria Käll9 juni 2010 kl. 12:33

    Gud såå söt o cool hon är:)

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!
    Hur är det?
    Vad härligt med ny cykel! Det är ju en frihet för de små att kunna ta sig fram på sin egen cykel!
    Ha en bra dag!
    Kram Caroline

    SvaraRadera
  5. Hej allihop! Alltså den där cykeln och Saga har verkligen funnit varandra. Idag när hon såg den stå i garaget alldeles själv så tog hon sig så snabbt hon bara kunde in i garaget och ville upp på cykeln. Tråkiga mamman skulle ju in och laga mat och fick mer eller mindre slita isär dom från varandra. Lilla lillcyklist blev återigen arg och ledsen. Men i sommar ska vi cykla massor, jag lovar! Annars mår vi bra. Förutom att mamman blev ledsen nu på kvällskvisten. Se inlägget "Att aldrig få vara först".
    KRAMAR TILL ER!
    LL

    SvaraRadera