3 jan 2012

Välkommen...

till familjen L!















söndag 20 juni 2010

Härliga Halmstad


Åh, vad vi har haft det bra här nere i Halmstad!

Igår när det var dåligt väder åkte vi till Busfabriken och lekte. Tur att morbror A var med, för jag orkade inte hänga med i den där lekfarten och pappa E har ju problem med ryggen för tillfället. Sen köpte vi hem caffe latte och satt och tittade på Kronprinsessans sagolika bröllop. Dagen avslutades med ett restaurangbesök vid Nissan och en skön promenad "hem".

Idag drog vi till stranden igen och samlade snäckor, njöt av solen och fikade i sanddynorna. Efter det besöket blev det till att duscha av oss all sand innan vi gick ner på stan för att äta glass, besöka Coffee house och kolla in A:s arbetsplats. På vägen hem stannade vi till vid lekparken, som frestat tjejerna när vi gått förbi ett antal gånger, och provade allt som fanns! Medan jag och E lagade mat spelade A spel med tjejerna (och jag tror att det var storasyster M som vann :)

Det känns lite vemodigt, men imorgon ska vi vidare. Vi ska sova på hotell i Göteborg två nätter för att se vad den stan har att erbjuda... Men innan vi kommer dit så tar vi oss en långsam biltur för att säkert göra en avstickare eller två längs med vägen. Är det road trip så är det!

Som sagt. Vi har haft det riktigt underbart i härliga Halmstad. Tack kära lillebror för allt!

2 kommentarer:

  1. Åh, vilket mys ni haft på er semester. Tänk om ni varit i närheten så kunde ni hälsat på i småland. Vi var i Göteborg i måndags över dagen. Jimmy älskar Liseberg så dit åker vi varje år. Det blev flumride, Lisebergsbanan, lilla bergbanan, allsång, systrarnas Olssons våffelbageri m.m. Många mil och tolv timmar senare var vi hemma igen med en lycklig son. Hälsningar Jimmys mamma

    SvaraRadera
  2. Ja det var jättekul att ha er på besök och ja det var M som vann :)

    Ni är alltid välkomna att hälsa på!

    Love you all!

    SvaraRadera