3 jan 2012

Välkommen...

till familjen L!















onsdag 23 juni 2010

Home sweet home

Visst är det så! Det är skönt att komma hemifrån och slippa alla måsten och jag borde... Men sen när man kommer hem så är det ju så skönt att vara hemma igen!

Här vet vi vad Saga klarar av själv, när och var hon behöver stöd och att hennes garderob finns full med rena kläder. När vi är bortresta blir det att vi gör saker åt Saga för att det ska gå smidigare. Det kan vara för att det ska gå fortare eller för att hon inte ska spilla m.m. Vilket är tråkigt och jobbigt för både oss och Saga, och inte så utvecklande för henne heller...

Det blev två avstickare på vägen upp till Göteborg i måndags. Ett i Falkenberg och ett i Varberg. Efter att vi checkat in på hotellet tog vi spårvagnen till centrum och strosade omkring lite. Det var fantastiskt fint väder och självklart blev det en varsin glass som vi avnjöt på Gustav Adolfs torg.

Igår hittade vi en mysig liten shoppinggata som vi fönstershoppade i och sen tog vi en räkmacka på ett av alla caféerna som fanns. Gott! Mätta och glada begav vi oss till Liseberg och det var ju såklart gårdagens höjdpunkt för tjejerna! Oj, vad skoj det var!

Tidigt idag gick vi ner och åt en stadig frukost och sen bar det av hemåt. Det tog 5½ timma och då stannade vi 2 gånger. Väl hemma fick tjejerna bada nakenfis i den efterlängtade vattenspridaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar