3 jan 2012

Välkommen...

till familjen L!















tisdag 21 februari 2012

Dag 2 på Ågrenska

Idag har vi föräldrar deltagit i en utbildningsdag där även övrig familj och berörd personal får delta. Imorgon är också en utbildningsdag. Det var intressant att se hur olika den här utbildningen har prioriterats gällande berörd personal. Vissa hade två, tre, ja till och med fyra ur personalen här. Medan andra inte hade någon berörd personal alls.

Medan vi satt på föreläsningar hela dagen hade barnen en egen planering att följa. Lilla T och Saga är tillsammans i en grupp och storasyster M går i en annan. Sagas grupp hade fått göra ett besök på Mun-H-Center och promenerat i trollskogen bland annat. M hade fått göra klart en tavla som dom hade påbörjat igår, arbetat med skoluppgifter och inte minst fick dom, efter gemensam lunch med hela familjen, besöka Universeum i Göteborg. En lycklig storasyster kommer snart upp till rummet för att däcka i sängen. Hon har fått nya kompisar här och stormtrivs!

Lilla T däremot hade haft en jobbig eftermiddag. Varit ledsen och frågat efter mamma och pappa. Lilla gumman är ju inte van att bli lämnad. Vi får se hur det går imorgon vid lämning, nu när hon börjat förstå att vi lämnar henne för en längre stund.

Dags att försöka sova nu. Hade svårt att somna natten till idag. Det är mycket tankar och känslor som rivs upp.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag förstår att det är extra mkt som snurrar i huvudet efter så intensiva dagar med endast prat och info om själva sjukdomen... Och kanske är det så att det känns lättare också, att träffa andra, och veta att man inte är ensam?
    En stor kram!!

    SvaraRadera
  2. Hej Caroline!!
    Så vi är grannar för ett tag. Trevligt! Det är ju otroligt vackert på i det här området!!
    Det är precis som du skriver väldigt tungt samtidigt som det känns så enkelt och okomplicerat med personer som sitter i samma sits.
    Många kramar //LL

    SvaraRadera