3 jan 2012

Välkommen...

till familjen L!















söndag 31 oktober 2010

Hoppetossa

Lillgumman har gått och blivit lite för tuff! När det gäller sin egen säkerhet i alla fall. Saga har nämligen blivit en hejare på att hoppa jämfota! Vi som trodde att trots så mycket hård träning och vilja skulle det nog aldrig bli av. Men envis som hon är så lyfter numera båda fötterna från marken när hon anstränger sig ordentligt och hon älskar det. Jag tror hon älskar bara känslan av att bemästra något som hon bestämt sig för att klara av!

Men själva uppfattningen för vart man kan och inte kan hoppa är inte självklar alla gånger. Det händer rätt ofta nu när vi går ner till källaren att Saga ställer sig redo för ett hopp mitt i trappen och säger:

-"boppa"! (hoppa)

Gissa om man blir rädd. Nog för att det är bra att testa sina gränser ibland. Det är ju på sätt och vis den viljan som gjort att Saga utvecklats så pass mycket och är där hon är idag men här går gränsen för mamma och pappa...
Det har som tur är inte hänt någon olycka hittills och vi hoppas att det inte kommer att ske någon heller. Så vi fortsätter att hålla extra koll på lilltuffingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar